Een inspiratiedag vol workshops, lezingen en ontmoeting voor (professionele) schrijvers van levensverhalen

Op 4 november organiseerde Uitgeverij van Brug – samen met de LinkedIn-groep Levens­verhalen Professionals – “Jouw leven in een boek”. Deze bijzondere inspiratiedag vond plaats in Seats2Meet in Amersfoort (dichtbij het station) ­en duurde van 10 tot 17 uur. Else Röder schreef hierover dit verslag: Een terugblik.

Hoe zag het programma eruit?

De veertig deelnemers aan deze dag deden nieuwe inspiratie op dankzij workshops, lezingen en ontmoetingen waarin de veelzijdigheid van werken met levensverhalen aan bod kwam. Ze gingen creatief aan de slag met gerichte oefeningen en kregen inhoudelijke verdieping aan­gereikt.

Tijdens dit unieke evenement waren workshops volgen bij Arianne ColleeAnke de Jong-KoeléBrenda Van Der Wijk-van Dijk, Linde ten BroekJosé Franssen en  Monica Boschman. Ook zijn er drie lezingen, verzorgd door Agnes van Overveld (auteur van het boek Windkracht 6),  Simone Berger (Istori Kita – Jouw familiegeschiedenis) en Jan-Willem Gerth. De opening wordt verzorgd door Esther Kornalijnslijper sharing stories & supporting selfcare. Linde ten Broek sprong op het allerlaatste moment in, vandaar dat er voor haar hier een ‘afwijkend plaatje’ staat.

 


 

Deze mensen werkten eraan mee om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen: