“Dit levensverhaal hoort in een boek thuis”

In november 2017 verschijnt “Dit levensverhaal hoort in een boek thuis”: een boek waarmee ik jou wil inspireren om jouw eigen boek met levensverhalen te maken, door de ervaringen van anderen met jou te delen. In dit boek vind je – naast interviews – ook gedichten, columns en pagina’s met praktische tips. Benieuwd hoe mijn boek eruit gaat zien? Je kunt een preview aanvragen door onderaan deze websitepagina’s je gegevens in te vullen. En je krijgt er dan tijdelijk gratis ook nog een heel praktisch e-boek over vormgeving bij!

Schrijven over het leven is één ding, maar van een levensverhaal een boek maken? Opeens ontkom je er dan niet meer aan om óók na te denken over praktische zaken als plaatjes, papiersoort en de privacy van personen. Raakt jouw verhaal letterlijk aan je eigen leven? Dan raak je misschien zelfs even van slag of de kluts kwijt.

En toch dromen veel mensen ervan. Ze voelen een intens verlangen of een innerlijke noodzaak: ‘Dit levensverhaal hoort in een boek thuis’. Herkenbaar? Gelukkig ben je niet de enige met zo’n prachtige droom.

Allerlei mensen hebben al gedaan wat nog op jouw verlanglijstje staat. Een Echt Boek maken van een levensverhaal, met alles erop en eraan. In alle soorten en maten: dik en dun, groot en klein, voor eigen kring of voor de verkoop, als uitgave in eigen beheer of bij een uitgeverij.

In dit boek, Dit levensverhaal hoort in een boek thuis, mag jij je laten inspireren door hun ervaringen. Je leest hoe mensen op het idee voor hun boek kwamen, waar ze tegenaan liepen toen ze het boek gingen maken en – wat hun boek hen daarna heeft gebracht.

Daarnaast vind je allerlei handige tips: zodat je vol vertrouwen iedere fase tijdens het maken van jouw eigen boek tegemoet kunt gaan. Jij weet nu wat je kunt verwachten. Tenminste… Als je alle verhalen leest, ontdek je dat slechts één ding 100% zeker is: ergens zal het toch net iets anders lopen dan jij vooraf had ingeschat. Maar ook op dat soort verrassingen ben jij nu goed voorbereid!

‘Dit levensverhaal hoort in een boek thuis’: niets hoeft je nog te weerhouden om jouw levensverhaal het onderdak te bieden dat het verdient. Jouw eigen boek. 

 Drie bladzijden uit: “Dit levensverhaal hoort in een boek thuis”

Geen zin om tot november te wachten?

Download dan vast de preview van mijn boek, waarin je hoofdstuk 2 vindt met allerlei tips over interviewen! Vul hiervoor onderaan deze pagina je naam en mailadres in. Ik houd je dan ook op de hoogte. Eens per maand krijg je dan alvast wat columns uit mijn boek te lezen en/of geef ik je slimme tips voor het plannen, schrijven, redigeren en vormgeven van jouw eigen boek.

Schrik niet als je na het inschrijven nog een paar keer heen en weer gestuurd wordt tussen jouw mailbox en mijn website. Het is wettelijk verplicht dat je nog even officieel bevestigt dat je informatie bij mij hebt aangevraagd en daarvoor bestaat een vaste procedure. Uiteraard volg ik die netjes, al vind ook ik het een beetje omslachtig. Daarvoor bij voorbaat mijn excuses!